خواص رزماري

پزشكي سلامتي

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۰۳

خواص رزماري

۱ بازديد

 

محققان كشف كرده‌اند كه افرادي كه در غذايشان از رزماري استفاده مي‌كنند، طول عمر بيشتري نسبت به افراد ديگر دارند. اين گياه بصورت نوك تيزاست و مزه‌اي بسيار قوي دارد. در اين مطلب با كمك چندين مجله معتبر پزشكي، نتيجه جديدترين تحقيقات دنيا راجب گياه محبوب رزماري را در اختيارتان قرار مي دهيم.
نكات كلي راجب رزماري
اين گياه در مناطق مديترانه‌اي و در مكان‌هاي گرم و آفتابي رشد مي‌كند
اين گياه بلند و داراي نوكي تيز است
سر آن سبز رنگ و قسمت پايين آن نقره‌اي رنگ است
براي تازه نگه‌داشتن رزماري بصورت خشك‌شده و روغن بفروش مي‌رسد
برگ و ساقه رزماري براي پخت و پز استفاده مي‌شود و داراي خواص درماني است
كاربردها در طب سنتي
با نام اكليل الجبل شناخته مي شده است. طبيعت آن گرم و خشك است. مدرّ ادرار و حيض، تحليل برنده بادها و گشاينده سدّه ي كبد و طحال، پاك كننده ريه و جهت سرفه ي مزمن و استسقا، درد كبد، دفع يرقان سوداوي، شكستن سنگ كليه و مثانه و مجاري ادرار كاربرد دارد. ضماد آن براي تحليل ورم هاي مزمن مفيد است. مضرّ گرم مزاجان و مصلحش سكنجبين است. چنانچه شكم صيد را از احشاء خالي كرده و از اين گياه پر كنند مانع تعفّن آن مي شود و در جلوگيري تعفّن گوشت بهتر از نمك است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.