شنبه ۱۳ دی ۹۹ | ۱۱:۵۶ ۱ بازديد
استفاده از ژل رويال بعنوان ماده غذايي و دارويي به زمان مصر باستان برميگردد. در آن زمان اين ماده خورده ميشد، يا روي پوست كشيده ميشد. در اين مطلب با كمك چندين مجله معتبر پزشكي از سرتاسر دنيا شما را با خواص، عوارض،طرز مصرف و همه نكات ضروري ديگر ژل رويال آشنا مي كنيم.
ژل رويال چيست؟
ژل رويال يك ماده شيري به همراه عسل است كه براي افزايش باروري استفاده ميشود
ژل رويال توسط زنبور مادر به تمام لاروها داده ميشود كه اولين نشانه از تبديل لارو به زنبور ملكه است
زنبوردار ميتواند اين ژل را برداشت كند.
كاربرد در پزشكي: تقويت سيستم ايمني بدن، افزايش احتمال باروري، كاهش علايم و عوارض قاعدگي، بهبود ديابت و درمان عوارض شيميدرماني
ژله رويال يك ماده خامهاي زرد-سفيد رنگ با بو و مزهاي خاص است
مزه تلخ و شيريني دارد. ژله رويال به تنهايي مزهاي مثل عسل دارد.
تركيبات
زل رويال يك ماده اسيدي است كه از اين اجزا تشكيل شدهاست:
آب (60 تا 70 درصد)
شكر (7.5 تا 23 درصد)
ليپيد (3 تا 8 درصد)
پروتئين (9 تا 18 درصد)
مقدار كمي ويتامين، نمك و موادمعدني
هورمون
باتوجه به محدوده جغرافيايي، فصل و نوع گلي كه در منطقه وجوددارد تركيب تشكيل دهنده ژل رويال متفاوت است. رايجترين تركيبي كه تاكنون مورد مطالعه قرار گرفتهاست، روياليسين نام دارد كه يك ماده اسيدي پرچرب است و داراي خواص آنتيباكتريال است. ژلئين و پپتيد موجود در ژل رويال نيز داراي خواص آنتي باكتريال هستند.
ادامه مطلب....